Wie voert

de regie

in uw

communicatie?

Op het podium is een drama vermakelijk. In de praktijk niet. Professioneel denkende organisaties nemen daarom het zekere voor het onzekere. Ze laten hun communicatie verzorgen door een reclamebureau met kennis van zaken. Want net als je in een toneelstuk de hand van een goede regisseur kunt herkennen, herken je in communicatie het positieve effect van een professional. Praat eens met Jan Klaver als u een betaalbare en betrouwbare regisseur zoekt voor uw reclame.

Klantenpakket

Wij werken voor een keukengigant dat opereert in heel Nederland, een babywinkelketen, werving- en selectiebureau's, beeldend kunstenaar, een architect, een bouwbedrijf, enkele autobedrijven, restaurant, accountantskantoor, tankopslagbedrijf, zakenverenigingen, assurantiekantoor, woonboulevard, bowlingcentra, scholengemeenschappen en nog enkele lokale ondernemers.

Klaver Reclame Producties

Martin Luther Kingsingel 74

9203 JC Drachten

0512 515010

0622 608277


Mail: [email protected]

Maatschappelijk betrokken

Na een voorzitterschap van het Oranje Comité Drachten en secretaris van zakenclub BUCS, zit ik in de Ondernemers Adviesraad en ben Examinator (Art & Design) van ROC De Friese Poort. Ik sponsor de lokale kunst door middel van Kunstroute Smallingerland en ben Business Member van Museum Dr8888. Verder was ik 3 jaar Toernooivoorzitter van het prestigieuze Lauswolt Open Golf. Nu maak ik deel uit van het dagelijks bestuur van G&CC Lauswolt.